Παρασκήνιο

Το αντιπαθέστατο δίδυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το αντιπαθέστατο δίδυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγαλώνει όλο και περισσότερο η αντιπάθεια που έχουν υπουργοί και βουλευτές για τους στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη Άκη Σκέρτσο και Γιώργο Γεραπετρίτη. Το δίδυμο αυτό ενοχλεί όλο και περισσότερο την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αλλά και πολλούς υπουργούς, καθώς πολλές φορές εμφανίζονται αντ’ αυτού ενώ εκφράζουν απόψεις ακόμα και για θέματα τα οποία δεν γνωρίζουν επηρεάζοντας μάλιστα  προς λάθος κατεύθυνση   τον πρωθυπουργό.

Ακόμα, ο μεταξύ τους  ανταγωνισμός προκαλεί εκνευρισμό στους παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι μόνο…

Αν υπήρχε βραβείο του πιο αντιπαθητικού υπουργού σίγουρα θα το κέρδιζε χωρίς μεγάλο ανταγωνισμό ο  Άκης Σκέρτσος, καθώς το στιλ του, ο χαρακτήρας του και ο ξερολισμός του έχουν φέρει πολλά κυβερνητικά στελέχη στα όρια τους.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι μέσω τρίτων έφτασαν κάποια παράπονα για την συμπεριφορά του υπουργού Επικρατείας στον πρωθυπουργό .

Ακόμα κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι άφιλος καθώς στην περίπτωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δεν έκανε τίποτα για να τον διασώσει. Αντίθετα ισχυρίζονται  ότι  αν  και  ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από το γραφείο του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, μάλλον συνέβαλε στην καρατόμηση, του ενώ θα μπορούσε τουλάχιστον να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης από την άλλη προσπαθεί να διεμβολίσει την πολυπραγμοσύνη του Άκη Σκέρτσου αναλαμβάνοντας τα θέματα που πρέπει να τεκμηριωθούν νομικά.

Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι τον  έτερο υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη έχουν στην μπούκα διάφοροι καθώς του χρεώνουν το εκλογικό σύστημα που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη,  όταν αποφάσισε να καταργήσει την απλή αναλογική και το οποίο θα ισχύσει στις επαναληπτικές εκλογές .  Όπως λένε ενώ θα υπάρχει το μπόνους για το πρώτο  κόμμα , το μπόνους δεν είναι τόσο μεγάλο που να δίνει μια ξεκάθαρη αυτοδύναμη νίκη στο πρώτο κόμμα.

Ακόμα και οι επικριτές του θεωρούν ότι είναι πιο συμπαθής από τον νεότερο υπουργό Επικρατείας η αγωνία του  ωστόσο  να επιβληθεί στον Ακη Σκέρτσο τον καθιστά   και αυτόν μάλλον προβληματικό….

ΣΥΡΙΖΑ για Σκέρτσο: Η ενίσχυση του ΕΣΥ δεν είναι πολυτέλεια!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X