Πολιτική

Πολάκης και Αδωνις “σφάζονται” για τον…Μπελέρη

Πολάκης και Αδωνις “σφάζονται”  για τον…Μπελέρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη Η αρχή έγινε με σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μέσω twitter, ασκώντας δριμεία κριτική στην επιλογή του Φρέντι Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ευρωεκλογές 2024.

Στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεβάσει δημοσιεύματα από το παρελθόν για τον Φρέντι Μπελέρη και υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει σκοπό να κινηθεί ακροδεξιά και… χρυσαυγίτικα για να διασωθεί στις εκλογές.

Ωστόσο, ανάμεσα στα δημοσιεύματα για τον Φρέντι Μπελέρη ανέβασε και μια φωτογραφία με συνταγή για… χταπόδια! Στη συνέχεια ωστόσο η συνταγή για τα χταπόδια κατέβηκε.

Η αντίδραση Γεωργιάδη για Μπελέρη και… χταπόδια

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έσπευσε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε δική του ανάρτηση επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντάς τον επειδή -όπως λέει- υιοθετεί όλες τις κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του Μπελέρη, διερωτάται δε αν αυτό αποτελεί επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια όμως ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζει καυστικά τον Παύλο Πολάκη, γιατί, όπως λέει, μετά την κριτική του στον Μπελέρη ανέβασε και μια συνταγή για… χταπόδια.

«Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πώς να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… Μόνον ο Πολάκης αυτά, μόνον…» καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X