Θέμα

Πολίτες αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Κρήτη (vid)

Πολίτες αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Κρήτη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν προσήλθε στην εκκλησία στον Γαλατά Χανίων για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός έμπαινε στην εκκλησία μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου όταν μερίδα πολιτών τον γιούχαρε.

Μάλιστα η ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχείρησε να συλλάβει ένα πολίτη. «Επιβεβαιώνω ότι η ασφάλεια του πρωθυπουργού προσπάθησε να συλλάβει έναν ηλικιωμένο» είπε  η βουλεύτρια Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Πολιτισμού Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία βρισκόταν απέναντι από τους συγκεντρωμένους όταν ακούστηκαν αποδοκιμασίες, μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα.

Η φρουρά όρμησε προς τον ηλικιωμένο, τον άρπαξαν από το πλήθος και τον τραβολογούσαν μακριά από τους συγκεντρωμένους, προφανώς με σκοπό να τον συλλάβουν.

Στους μικροδιαπληκτισμούς που ακολούθησαν παρενέβη η Σία Αναγνωστοπούλου λέγοντας στην ασφάλεια του πρωθυπουργού: «Δεν θα συλλάβετε στην κηδεία του Μίκη. Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε» και έτσι πολίτης γλίτωσε τη σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντήσει έντονες αντιδράσεις και την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών, καθώς δεκάδες πολίτες τον είχαν αποδοκιμάσει. Μάλιστα ο πρωθυπουργός έχασε την ψυχραιμία του και τα έβαλε με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, χαρακτηρίζοντας τον γγ του ΚΚΕ υποκινητή των αντιδράσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X