Επιλογές

Ψήφος εμπιστοσύνης: LIVE η κρίσιμη συζήτηση στην Βουλή!

Ψήφος εμπιστοσύνης: LIVE η κρίσιμη συζήτηση στην Βουλή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ψήφος εμπιστοσύνης λοιπόν! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βουλή, όπου με ομιλία Τσίπρα ξεκινά η συζήτηση πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.

Η μάχη αναμένεται να γίνει σε υψηλότατους τόνους, όπως άλλωστε “δείχνει” το κλίμα των τελευταίων ημερών και με κοινοβουλευτικές ομάδες που δεν θα τις… αναγνωρίζουμε, αφού τα πρόσωπα δεν είναι ίδια με χθες…

Βγάζουν στα «μανταλάκια» βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών!

Η διαδικασία θα είναι εξπρές και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης και πάλι με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και φυσικά με την ονομαστική ψηφοφορία. Στόχος της κυβέρνησης είναι μόλις τελειώσει το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης να καταθέσει στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η οποία μετά τη στάση του Ποταμιού εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα…

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη που ακολούθησε μετά τον Αλέξη Τσίπρα

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/567105073776127/

Δείτε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που προηγήθηκε

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/245595059679289/?notif_id=1547548292943362&notif_t=live_video

 

Ψήφος εμπιστοσύνης: Δανέλλης ο 151ος

Μετά το τελεσίγραφο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε αυτό που όλοι περίμεναν: Ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αυτό τον θέτει εκτός Κ.Ο. του Ποταμιού. Αφού εντός της ημέρας αναμένεται η διαγραφή του καθώς δεν ακολουθεί την κομματική γραμμή. Οι άλλοι βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξουν την κυβέρνηση και θα της δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης είναι οι: Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης και Κώστας Ζουράρις.

Δεν είναι μόνο η ψήφος εμπιστοσύνης! Θρίλερ με τις Πρέσπες

Η διαφοροποίηση του Σπύρου Δανέλλη κάνει… θρίλερ την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η κυβέρνηση θεωρούσε ότι θα στηρίξει τη Συμφωνία το Ποτάμι. Αλλά το κόμμα τώρα διαμηνύει πως ίσως δεν υπερψηφίσει τελικά.

Μέχρι τώρα στις ψήφους που προσμετρούν για την συμφωνία των Πρεσπών είναι: Του Θανάση Παπαχριστόπουλου, της Κατερίνας Παπακώστα, της Έλενας Κουντουρά, του Βασίλη Κόκκαλη, του Σπύρου Δανέλλη.

Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από το ΚΙΝΑΛ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X