Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Απροειδοποίητη περιοδεία με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία

Στέφανος Κασσελάκης: Απροειδοποίητη περιοδεία με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε την Τρίτη (12/12/2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και επισκέφθηκε καταστηματάρχες της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξήγησε στους πολίτες ότι επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του καθώς δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι λένε τα κομματικά στελέχη αλλά και το τι λένε οι πολίτες.

Μάλιστα, όταν ένας κάτοικος τον ρώτησε έκπληκτος: «Πώς και από τα μέρη μας;», ο Στέφανος Κασσελάκης: «Αυτή η ερώτηση πρέπει να σταματήσει να γίνεται. Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είστε και εδώ! Έχετε τόσες ομορφιές. Ήρθα απροειδοποίητα, γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς».

Κάτοικος της περιοχής αναφέρθηκε στη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας έχουν χαντακώσει!». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χαρακτήρισε ως «ανήθικο» αυτό που γίνεται με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έπειτα, ο ίδιος μπήκε και σε φαρμακείο και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αφού του είπαν πως «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την αποκέντρωση και όταν κάποιος κάτοικος της Αμφιλοχίας τού εξέφρασε τους προβληματισμούς του, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως είναι «απόλυτα θεμιτό» και τόνισε: «Το βάρος είναι στους ώμους μου για να σε βγάλω ασπροπρόσωπο».

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σταμάτησε και σε καφέ της Αμφιλοχίας, όπου συνομίλησε με νέους, οι οποίοι του είπαν πως πρέπει να γίνει κάτι έτσι ώστε οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν στον τόπο τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως «ζείτε για να δουλεύετε».

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης κατέληξε στο Μεσολόγγι, σταθερός στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που αυτός εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X