Πολιτική

Στηρίζει Μπογδάνο η Λατινοπούλου: «Να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα απέναντι στην αριστερά και τον κομμουνισμό»

Στηρίζει Μπογδάνο η Λατινοπούλου: «Να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα απέναντι στην αριστερά και τον κομμουνισμό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τοποθετήθηκε για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εκφράζοντας τη λύπη της αλλά και παρέχοντας στήριξη στον πρώην βουλευτή.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης σε ανάρτησή της κάνει λόγο για φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στον κομμουνισμό αλλά και για το ότι μια μέρα πρέπει η αντικομμουνιστική ρητορική να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες.

«Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών και όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Λατινοπούλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε απαράδεκτες κινήσεις του, καθώς ανάλογη στήριξη είχε παράσχει όταν ο πρώην βουλευτής προχώρησε στη ρατσιστική αποκάλυψη ονομάτων προσφυγόπουλων.

Λίγες μέρες μετά η κ. Λατινοπούλου είχε γράψει: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X