Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για λιανεμπόριο! Ο Μητσοτάκης να εξηγήσει το «μπάχαλο» με το άνοιγμα

ΣΥΡΙΖΑ για λιανεμπόριο! Ο Μητσοτάκης να εξηγήσει το «μπάχαλο» με το άνοιγμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το λιανεμπόριο θα μείνει κλειστό σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο στις συγκεκριμένες περιοχές παραμένει επιβαρυμένο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

Στη ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνει λόγο για «μπάχαλο» και περιμένει εξηγήσει από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, τον καλεί να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά από τις συνεδριάσεις της ΕΠιτροπής των λοιμωξιολόγων της χώρας μας.

«Να δούμε επιτέλους αν η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει έστω και μισή εισήγηση των ειδικών ή τους έχει μόνο και μόνο για να τους επιρρίπτει ευθύνες όποτε τα κάνει μαντάρα» σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Στο ίδιο μήκος και η ανακοίνωση του τομεάρχη ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση που τονίζει πως πρόκειται για ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης.

«Χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό, η κυβέρνηση πορεύεται αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους. Τα επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία, εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης.​

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X