Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Κουράσατε! Μήπως πάλι μόνος του τα έκανε μαντάρα ο Μητσοτάκης;

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Κουράσατε! Μήπως πάλι μόνος του τα έκανε μαντάρα ο Μητσοτάκης;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πανικός που έχει κυριεύσει τη Νέα Δημοκρατία μετά τη μέρα ντροπής στο κοινοβούλιο και την εμφάνιση δυο μαχητών του ναζιστικού Τάγματος Αζόφ στο περιθώριο της ομιλίας Ζελένσκι, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.

Μάλλον περιγράφεται: στις δυο ανακοινώσεις που έβγαλε 30 ώρες μετά το φιάσκο η Νέα Δημοκρατία. Στην πρώτη, εξίσωσε τον Αλέξη Τσίπρα με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη. Και στη δεύτερη (μετά τη σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ), θυμήθηκε και τον Πάνο Καμμένο.

Μετά την πρώτη ανακοίνωση έκανε και tweet βάζοντας δίπλα δίπλα εκείνα του Αλέξη Τσίπρα και του Ηλία Κασιδιάρη με στόχο να τους ταυτίσει. Μετά τη δεύτερη, στο Facebook ανέβασε φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 με τον Πάνο Καμμένο.

Μετά τη δεύτερη ανακοίνωση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε να… προσπαθεί να απαντήσει στο διαρκές παραλήρημα. Και έφερε μόνο ένα ερώτημα. «Επειδή στη Νέα Δημοκρατία παραληρούν και έχουν κουράσει προσπαθώντας να μαζέψουν το φιάσκο με το ξέπλυμα των νεοναζί του Αζόφ στη Βουλή, ας απαντήσουν τουλάχιστον σε μια απλή ερώτηση: Ενεπλάκη στις συνεννοήσεις για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή το Υπουργείο Εξωτερικών ή πάλι τα έκανε μαντάρα μόνος του με προσωπική διπλωματία ο κ. Μητσοτάκης;».

Στα social media, στο μεταξύ, οι χρήστες υπενθύμισαν τον βίο και την πολιτεία της δεξιάς παράταξης που έχει αγκαλιάσει τα «ορφανά του Καρατζαφέρη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X