Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εξηγήσεις από ΝΔ – ΚΙΝΑΛ μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εξηγήσεις από ΝΔ – ΚΙΝΑΛ μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης για τον Νίκο Μανιαδάκη κατά την απολογία του για την υπόθεση της Novartis, για την οποία εκείνος διώκεται παρά τις αποκαλύψεις του. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ζητά από Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ να δώσουν εξηγήσεις αφού ο «προστατευόμενος μάρτυρας» καταγγέλλει εκβιασμό!

Ο Κώστας Βαξεβάνης «αποκάλυψε σήμερα ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας ” Γιάννης Αναστασίου ” ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το σκάνδαλο Novartis», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για «πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και για αυτούς που τον εκβίαζαν πριν 5 χρόνια να μην καταθέσει λέγοντας του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία. Ο δε κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να “βαφτίσουν” το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X