Παρασκήνιο

Τελικά… «δημοσιογράφος – ακτιβιστής» ή νεοναζί ο Λευκορώσος που «συγκίνησε» τον Κυριάκο;

Τελικά… «δημοσιογράφος – ακτιβιστής» ή νεοναζί ο Λευκορώσος που «συγκίνησε» τον Κυριάκο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, στη Σύνοδο Κορυφής, «πρέπει να συμφωνήσουν ώστε να υπάρξουν ξεκάθαρες και αυστηρές συνέπειες που δεν θα αφήσουν περιθώρια στη Λευκορωσία να αμφισβητήσει την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας», τονίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του τον περασμένο Μάιο στους«Financial Times», αναφερόμενος στη σύλληψη του δημοσιογράφου Roman Protasevich στο Μινσκ μετά από αναγκαστική προσγείωση της πτήσης της Ryanair στην οποία επέβαινε και η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα.

Ανάλογα σκληρή και ξεκάθαρη ήταν η ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών:

Ακτιβιστής, ο νεοναζί!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λοιπόν κυκλοφόρησαν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του συγκεκριμένου τύπου που παρουσιάστηκε από την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ως δημοσιογράφος – ακτιβιστής.

«Βόμβες» Ιταλού δημοσιογράφου! «Μόνο σβάστικες και βιβλία για τα SS είδα στην Ουκρανία – Τα δυτικά ΜΜΕ λένε ψέματα»

«Θυμάστε τον Ρομαν Προτάσεβιτς; Τον “δημοσιογράφο” ψυχή του δικτύου Nexta που απήγαγε ο Λουκασένκο από την πτήση Αθήνα-Βίλνιους και φρίκαρε όλη η Ευρώπη;
Εδώ ποζάρει καμαρωτός με στολή Αζόφ για το περιοδικό της ναζιστικής οργάνωσης που παρεμπιπτόντως ονομάζεται Μαύρος Ηλιος», Αναφέρει χρήστης του Twitter

Ο ακτιβιστής ποζάρει σε ναζιστικό περιοδικό

Εμφανίστηκαν μάλιστα και φωτογραφίες του να φοράει μπλουζάκι με την ναζιστική σβάστικα

Χρήστες του Twitter αναλύουν τι ακριβώς είναι το μπλουζάκι που φοράει ο υποτιθέμενος ακτιβιστής

Η κατάσταση όμως φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρή. Καναδικό μέσο, αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι μόνο νεοναζί, αλλά έχει εκπαιδευτεί στον Καναδά! Εμπλέκοντας ευθέως την καναδική κυβέρνηση στην ένοπλη εκπαίδευση ναζιστών, γεγονός που για μία προοδευτική και πολιτισμένη κοινωνία όπως αυτή του Καναδά, θεωρείται αδιανόητο.

Τότε ίσως αυτές οι αποκαλύψεις να μην είχαν γίνει αντιληπτές. Σήμερα όμως εξηγούν ένα μεγάλο μέρος από τα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία… Ειδικά το σκέλος που αποκαλύπτει η καναδική ιστοσελίδα είναι το πιο επικίνδυνο απ’ όλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X