Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Θετικός στον κορονοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια επική ανάρτηση, το μεσημέρι της Κυριακής (30.01.2022), ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μοιραία μπήκε σε καραντίνα και άρα δεν θα είναι στη Βουλή για την τελευταία μέρα της συζήτησης και τη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε το πρωί και αμέσως μπήκε σε καραντίνα. Ως τριπλά εμβολιασμένος, έχει ελαφρά συμπτώματα.

Με το γνωστό του χιούμορ, ο πρώην υπουργός δεν έκρυψε την… πίκρα του που θα χάσει «την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία».

Αλλά αυτό που δεν μπορεί ν’ αντέξει είναι πως «χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και  δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…».

Η συνέχεια, από το σπίτι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X