Παρασκήνιο

Τι έκανες Άδωνι στην καραντίνα; Τα πήρε τα… κιλάκια του (video)

Τι έκανες Άδωνι στην καραντίνα; Τα πήρε τα… κιλάκια του (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο οργανωμένες παραλίες της παραλιακής προκειμένου να ελέγξει ιδίοις όμμασι τους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού αλλά η… φόρμα του Άδωνι έγινε αντικείμενο συζήτησης.

Λόγω υψηλής θερμοκρασίας εκείνη τη μέρα, δεν φορούσε σακάκι κι αρκετοί χρήστες στα social media παρατήρησαν πως ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε με κάποια επιπλέον κιλά, τα οποία «απέκτησε» εν καιρώ καραντίνας. Και όπως όλα δείχνουν… έτσι είναι.

Ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Πετρόπουλος, αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς κατά τη διάρκεια κοινής τηλεοπτικής τους εμφάνισης στον ΣΚΑΪ. «Έχετε πάρει καμιά 15αριά κιλά απ’ ό,τι είδα και χωρίς το 800άρι όπως είδα στις τηλεοράσεις, δεξιά και αριστερά» του είπε χαρακτηριστικά.

Ανασχηματισμός: «Κλείδωσε» στο μυαλό του Μητσοτάκη! Εκτός κυβέρνησης Βρούτσης – Θεοχάρης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως δεν έχει πάρει καθόλου βάρος και πως είναι ακριβώς στα ίδια κιλά σε σχέση με πριν. «Για όσους ανησυχούν για το βάρος μου, σας λέω πως τα κιλά μου είναι ακριβώς τα ίδια. Αθλούμαι καθημερινά και είμαι σε εξαιρετικά καλή φόρμα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε – απευθυνόμενος προς τον κ. Πετρόπουλο – πως «σίγουρα δεν μπορείτε εσείς να παίξετε τένις μαζί μου».

Δείτε το απόσπασμα και την απάντηση του Άδωνι (σ.σ. μετά το 18.45)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X