Πολιτική

Το σχόλιο Κρέτσου για την καραντίνα Γεωργιάδη που εξόργισε τον υπουργό

Το σχόλιο Κρέτσου για την καραντίνα Γεωργιάδη που εξόργισε τον υπουργό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κρέτσος ανέβασε στο twitter δημοσίευμα με τίτλο «Γεωργιάδης και Παπαθανάσης σε καραντίνα, επενδυτής που είδαν είχε κορονοϊό» σχολιάζοντας «καυστικά» πως «είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα».

To σχόλιο Κρέτσου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, που επίσης μέσω twitter, σχολίασε, απευθυνόμενος στον κ. Κρέτσο: «Είναι δυνατόν πρώην έστω θεσμικός παράγων Υπουργός πρώην να κάνει τέτοιου είδους χιούμορ; Όλοι αυτοί που βγήκαν κατά Κασιμάτη τώρα Θ σφυρίξουν αδιάφορα;».

Σημειώνεται, πως τρεις υπουργοί, συνολικά, της κυβέρνησης έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχουν προσβληθεί από κορονοϊό.Αρχικά, οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης ενημερώθηκαν ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Εν συνεχεία, έγινε γνωστό, πως και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε την Τετάρτη στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X