Πολιτική

Τσίπρας για Άδωνι: Βάπτισε το παιδί προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής;

Τσίπρας για Άδωνι: Βάπτισε το παιδί προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή , μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χαρτί το οποίο παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο ίδιος χαρακτήρισε ως «άδεια» ,για την βάπτιση στην οποία ήταν νονός .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στα ορθογραφικά λάθη του συγκεκριμένου χαρτιού, επισημαίνοντας ότι «γράφτηκε στο πόδι» και ζήτησε από την κυβέρνηση ν’ απαντήσει αν είναι αληθινό ή πλαστό.

«Αν είναι αληθές, να μας δείξετε και πόσες άλλες τέτοιες βεβαιώσεις έχετε δώσει, παραβιάζοντας τους νόμους που εσείς ψηφίζετε. Αν είναι πλαστό οφείλει ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσει τώρα την παραίτησή του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα δημοσιεύματα και τα tweets που σύμφωνα με αυτά ο κ. Γεωργιάδης βάπτισε το παιδί του προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής.

«Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κ. Γεωργιάδης βάπτισε το παιδί μιας Ανεξάρτητης Αρχής, του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις. Αν ισχύει, αν δεν ισχύει να το διαψεύσει. Αν ισχύει θα κληθεί ο εν λόγω πρόεδρος να ελέγξει και να είναι αδέκαστος με την υπηρεσία του κουμπάρο του», είπε και έκανε γνωστή άρθρο από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικά που το απαγορεύει.

Βουλή -Αλέξης Τσίπρας: Απευθείας η ομιλία του-Να παραιτηθεί ο Αδωνις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X