Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτο εικοσιτετράωρο, ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται στο Ευαγγελισμό, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και είχε λάβει οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, το Σάββατο (25.09.2021), η κατάσταση του επιδεινώθηκε και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη» σημειωνόταν στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν από τον Ευαγγελισμό, που εκδόθηκε την Κυριακή (26.09.2021).

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα» ανέφερε o διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, και τόνισε πως οι επόμενες δύο μέρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει διαγνωστεί με σοβαρής μορφής πνευμονία και ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ηλικία του – είναι 70 ετών – αλλά και το ότι έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φαίνεται ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X