Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Ξεπέρασε οριστικά τον κίνδυνο από τον κορονοϊό

Βασίλης Λεβέντης: Ξεπέρασε οριστικά τον κίνδυνο από τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νικητής από την πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό βγαίνει ο Βασίλης Λεβέντης, που νοσηλεύεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ευαγγελισμό.

Πλέον, ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως παραμένει στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού, όπου και αναρρώνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, που είχε επικοινωνία με τον αδερφό του Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει χάσει το χιούμορ του και ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο, «πιέζοντας» μάλιστα τους γιατρούς να τον αφήσουν να βγει την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κόλλησε κορονοϊό και μπήκε στον Ευαγγελισμό στις 25 Σεπτεμβρίου. Δεν είχε εμβολιαστεί και αντιμετωπίζει πολλά υποκείμενα νοσήματα. Πέρασε δυο μήνες στη ΜΕΘ, διασωληνώθηκε δυο φορές αλλά τελικά κατάφερε και ξεπέρασε τη μεγάλη περιπέτειά του.

Το ίδιο εύχονται όλοι και για τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος επίσης δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλεύεται για 3η μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σοβαρή αλλά σταθερή.

Στον γνωστό δημοσιογράφο χορηγείται οξυγόνο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, Πάρη Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του και ο ίδιος «θεωρεί ότι θα βγει νικητής».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X