Πολιτική

Υποκλοπές- Καταγγελία Ανδρουλάκη: «Προσπάθησαν να με παγιδέψουν τρεις φορές με Predator»

Υποκλοπές- Καταγγελία Ανδρουλάκη: «Προσπάθησαν να με παγιδέψουν τρεις φορές με Predator»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υποκλοπές- Καταγγελία Ανδρουλάκη: Αποκάλυψη «βόμβα» έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της Βουλής, ότι προσπάθησαν να τον παγιδέψουν με το Predator.

Σημείωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε χθες από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το Φθινόπωρο του 2021 υπήρξαν 3 απόπειρες παγίδευσης του τηλεφώνου του.

Όπως δήλωσε σύμφωνα με επιστολή του επικεφαλής της αρχής, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, η πρώτη απόπειρα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021, η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβρίου και η τρίτη στις 20 Οκτωβρίου.

Με βάση αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης υπαινίχθηκε με σαφήνεια την σύνδεση των χρηστών του συστήματος παρακολούθησης Predator με την ΕΥΠ ενώ συνέδεσε το ζήτημα και με άλλες παρακολουθήσεις.

«Η πρώτη, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021. Η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021, ήταν αυτή που εντόπισε και η ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου. Και η τρίτη απόπειρα έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 2021. Ενώ δηλαδή βρισκόμουν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έδωσε στο πρακτικά της Βουλής την επιστολή του Κωνσταντίνου Μενουδάκου, στην οποία έχει ενημερώσει ότι 87 ακόμη συμπολίτες μας έλαβαν αντίστοιχα μηνύματα με το Predator. «Συνεπώς, υπάρχουν 87 τέτοιες επιστολές», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X