Πολιτική

Υποψήφιος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Δ. Αναγνωστάκης

Υποψήφιος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Δ. Αναγνωστάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση του να συμμετάσχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο ίδιος γνωστοποίησε την πρόθεσή του στο Facebook γράφοντας συγκεκριμένα:

“Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας, για να θέσω στην κρίση σας, την απόφασή μου να ηγηθώ Αυτοδιοικητικής Κίνησης, για τις κρίσιμες επόμενες Περιφερειακές Εκλογές, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Μια απόφαση που λήφθηκε ύστερα από παρότρυνση πολιτών και αυτοδιοικητικών ανθρώπων της Περιφέρειας μας, που έχουμε την ίδια αγωνία, κοινό και ειλικρινές το ενδιαφέρον, για την πορεία και την εξέλιξη των τοπικών μας υποθέσεων.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη περίοδο, με οξυμμένα τα προβλήματα κοινωνικής συνοχής, ανεργίας και φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού, έχω πλήρη συνείδηση για το βαθμό δυσκολίας και το μέγεθος της πρόκλησης.

Απέναντι σ΄αυτή την πρόκληση και έχοντας ως εφόδια την αυτοδιοικητική εμπειρία και τη γνώση της δημόσιας διοίκησης, πιστεύω ότι μπορώ να σταθώ με επάρκεια και να προσφέρω”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X