Παρασκήνιο

Ραγκούσης: «Αστυνομικός του Μητσοτάκη ασκεί βία σε γυναίκα»!

Ραγκούσης: «Αστυνομικός του Μητσοτάκη ασκεί βία σε γυναίκα»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατήγγειλε πως ένας αστυνομικός που συμμετέχει στη φύλαξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ασκεί βία σε μια γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών.

Το όλο θέμα μετέφερε η ίδια η γυναίκα στον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας για να ελεγχθούν όλα τα παραπάνω και τελικά επιβεβαιώθηκε πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός συμμετέχει στη φύλαξη του κ.Μητσοτάκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Ραγκούσης

«Έντρομη μου τηλεφώνησε χθες βράδυ μία γυναίκα από το Κερατσίνι, μητέρα δύο παιδιών, για να μου καταγγείλει πως κινδυνεύει η ζωή της.

Αιτία η βία που υφίσταται από έναν αστυνομικό.

Μου περιέγραψε πληθώρα βίαιων περιστατικών καθώς και απειλών που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα.

Δεν θα έδινα δημοσιότητα σε αυτό το περιστατικό εάν δεν ήταν αυτός ένας τρόπος για να προστατευτεί η ζωή της γυναίκας.

Εκλογές τον Οκτώβριο βλέπει μαιτρ των προβλέψεων

Επικοινώνησα αμέσως με ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησα να επιληφθούν επειγόντως αφού πρώτα ελέγξουν τη βασιμότητα όλων των στοιχείων ταυτότητας και πληροφοριών που τους μετέφερα.

Ανάμεσα στις άλλες, επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία πως ο αστυνομικός που ασκεί βία στη συγκεκριμένη γυναίκα, συμμετέχει στη φύλαξη του κ.Μητσοτάκη, επομένως ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους 3 αστυνομικούς του Μεγάρου Μαξίμου που σαν άλλοι Πραιτωριανοί πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό πολίτη στην Μιχαλακοπούλου».

Δείτε το post:

https://www.facebook.com/RagkousisGiannis/posts/10157793159133621

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X