Show Biz

Αγριεμένη η Βίκυ Κάβουρα-Eίναι χωρίς σχέση 4 χρόνια

Αγριεμένη η Βίκυ Κάβουρα-Eίναι χωρίς σχέση 4 χρόνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγριεμένη δηλώνει η Βίκυ Κάβουρα γιατί δεν έχει κάνει σχέση τα τέσσερα τελευταία χρόνια και όπως λέει είναι «μόνη, μόνη τελείως…». Ε, δεν φαντάζομαι ότι δεν τη φλερτάρουν. Οχι λέει και η ίδια. Τη φλερτάρουν και μάλιστα πιεστικά μερικές φορές, στο γυμναστήριο, αλλά τους κοιτάζει άγρια και τους απορρίπτει, γιατί εκεί πηγαίνει για να γυμναστεί.

Τώρα αν έχει αγριέψει επειδή εκτός από σχέση δεν έχει κάνει και έρωτα, δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ούτε η ίδια μας φώτισε. Πάντως, αν αγριεύει λόγω έλλειψης σχέσης να το…κοιτάξει, γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει μία αγριεμένη και στερημένη από… σχέση γυναίκα. Ιδίως όταν είναι και όμορφη.

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση και η ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ.

Το φλερτ ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ερωτήσεων κι επειδή η ηθοποιός περνάει ώρες στο γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν οι άνδρες εκεί τη φλερτάρουν και πώς αντιδρά η ίδια.

«Στο γυμναστήριο όποιος έχει προσπαθήσει να με φλερτάρει, του έχει κοπεί η όρεξη… Είμαι λίγο αυστηρή! Εκεί πάω για να γυμναστώ! Έχει τύχει να πω «δεν ήρθες εδώ για να γυμναστείς έτσι;» και επειδή εγώ ήρθα, πήγαινε στο δίπλα όργανο!»Έχω αγριέψει

Η Βίκυ Κάβουρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε ότι είναι χωρίς σχέση τα τελευταία 4 χρόνια κι έχει αγριέψει.

«Έχω ένα δυωράκι μέσα στη μέρα που γίνομαι πιο γλυκιά, πιο προσιτή… όχι! Δεν είναι επιθετικότητα αλλά όταν σε μία γυναίκα έχει λείψει η αγκαλιά αγριεύει… Έχω να κάνω σχέση πάνω από τέσσερα… Μόνη, μόνη τελείως…»! Είναι η πρώτη χρονιά που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, τα προηγούμενα δεν ήθελα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X