Media

Άγριες Μέλισσες: Οι πιο… καυτές φωτογραφίες του «Λάμπρου»!

Άγριες Μέλισσες: Οι πιο… καυτές φωτογραφίες του «Λάμπρου»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι τηλεθεατές βιώνουν μαζί του τον παθιασμένο έρωτα του για την Λενιώ και συμπάσχουν με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή του δασκάλου από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι κι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άνδρας. Το καλογυμνασμένο κορμί του δεν περνά απαρατήρητο και στο πέρασμά του υπάρχουν συχνά επιφωνήματα θαυμασμού…

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία με… φουσκωμένη κοιλιά

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 είχε πετάξει από πάνω του τα περιττά ρούχα και είχε ποζάρει στον φακό του Κοσμά Κουμιανού για λογαριασμό του περιοδικού “Down Town” με … hot διάθεση.

Και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όμως, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τροφοδοτεί συχνά τους περίπου 54.000 followers του με ιδιαίτερα sexy πόζες. Σε μία από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του, ο φακός της Κάτιας Δέδε τον απαθανάτισε σε μοναδικά στιγμιότυπα στην πισίνα.

Μαίρη Συνατσάκη: Ήταν γυμνή και της ζήτησαν να βγάλουν σέλφι! video

Στο Instagram του ηθοποιού έχουμε δει και κάποια άλλα κλικ, στην άμμο, να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, αλλά και να κάνει κατακόρυφο ημίγυμνος, με τους καλογυμνασμένους μυς του να… κόβουν την ανάσα!

Έκπληξη είχε προκαλέσει και η εμφάνισή του ως… Ταρζάν σε διαφήμιση για παστίλιες κατά του πονόλαιμου. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν πραγματικά αγνώριστος!

Γερό… χαστούκι στην Χατζηβασιλείου! «Ασθμαίνοντας» στην πρεμιέρα με χαμηλή τηλεθέαση

Ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε και στην πραγματική ζωή, πριν από αρκετά χρόνια, μακριά μαλλιά και ιδού η απόδειξη!

Άγριες Μέλισσες

Πηγή φωτογραφιών: Ιnstagram Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X