Show Biz

Από κόντρα σε συνεργασία: Περασμένα ξεχασμένα για Βαλαβάνη-Γερμανού λόγω… εκπομπής!

Από κόντρα σε συνεργασία: Περασμένα ξεχασμένα για Βαλαβάνη-Γερμανού λόγω… εκπομπής!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι οι έχθρες δεν παραμερίζονται όταν υπάρχει κοινό συμφέρον; Ο κανόνας επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τα απολαυστικά tweets της παρουσιάστριας, κατά τη διάρκεια του πρώτου Survivor; Η Ναταλία ήταν από τους πολλούς Έλληνες που είχαν ταχθεί υπέρ του Ντάνου. Επίσης ήταν εμφανές πόσο αντιπαθούσε στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αυτό μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, όταν έγραφε tweets σαν αυτά:

Έκτοτε έχει περάσει σεβαστό διάστημα και άπαντες θεωρητικά κρίνουν… ψυχραιμότερα. Η Ναταλία Γερμανού είχε βάλει στο στόχαστρο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όμως πλέον οι δύο τους συνεργάζονται!

Τι έχει να πει σχετικά με αυτό η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor;

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι διαμορφώνουμε μια άποψη για κάποιον χωρίς να τον έχουμε γνωρίσει και χωρίς να έχουμε εμείς προσωπικά δει πράγματα για τον άλλον. Κάπως έτσι έγινε και με τη Ναταλία και όπως παραδέχτηκε και η ίδια on air “είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”. Πρέπει πρώτα να γνωρίζεις από κοντά τον άλλον και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Αρκεί πρώτα να τον γνωρίσεις. Κάπως έτσι έγινε και με τη Ναταλία και όποια παρεξήγηση υπήρχε μεταξύ μας έχει λυθεί. Είμαστε πλέον στην ομάδα της και είμαστε συνεργάτες», σημείωσε σε συνέντευξη που έδωσε.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι οι διαφορές τους είχαν λυθεί πριν γίνει η πρόταση από τη Ναταλία για την εκπομπή.

Πόσο εύκολα θα συγχωρούσατε και θα συνεργαζόσασταν εσείς με κάποιον που σας έχει προσβάλλει στο παρελθόν; Εάν το μόνο κριτήριο ήταν τα χρήματα, θα καταλήγατε όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X