Show Biz

Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση που έκανε ο γνωστός ηθοποιός

Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση που έκανε ο γνωστός ηθοποιός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην είχε γίνει γνωστό, αλλά κάποια στιγμή ο Αργύρης Αγγέλου εγκατέλειψε την Αθήνα. Και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των ΚουΚου” αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Αργύρης Αγγέλου εξομολογήθηκε το διατροφικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον οδήγησε να ζυγίζει μόλις 55 κιλά, πώς πήρε πίσω τα κιλά που είχε χάσει, γιατί έφυγε από την Αθήνα για μικρό διάστημα αλλά και για τον ψυχολόγο που επισκέφθηκε.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” ,το 2012 είχε κουραστεί πολύ, ο οργανισμός του “βάρεσε” κόκκινο και του έδωσε σήμα ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστεί. Ήταν κάτι που δεν επέλεξε ο ίδιος, του το επέβαλλε ο οργανισμός του. Είχε πάθει υπερκόπωση και είχε αφήσει τον εαυτό του πολύ, καθώς δούλευε πολύ και είχε σταματήσει να τρώει, φτάνοντας τον στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Τα φυσιολογικά του κιλά ήταν 68 και τότε είχε φτάσει 55 με ύψος 1.78!

Τα… μέτρα που πήρε για να επανέλθει στα φυσιολογικά του κιλά ήταν ότι απλά κατέβασε διακόπτες για ένα 8μηνο περίπου, πήγε στη μητέρα του και σε ένα μήνα πήρε 18 κιλά και γύρισε τον Σεπτέμβρη άλλος άνθρωπος.

Για να χαλαρώσει, είχε φτιάξει στον κήπο ένα μποστάνι.

Τέλος ο Αργύρης Αγγέλου είπε πως αν δεν του είχε συμβεί αυτό, δε θα είχε ζήσει τον πατέρα του τόσο πολύ πριν φύγει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/npg1nbwFOY4

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X