Show Biz

Αθηναΐς Νέγκα: Η απώλεια του πορτοφολιού της και η απίστευτη ιστορία

Αθηναΐς Νέγκα: Η απώλεια του πορτοφολιού της και η απίστευτη ιστορία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τα social media της μας πληροφόρησε για μία ατυχία που είχε. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρήματα και σημαντικά έγραφα. Η ίδια είχε εξηγήσει πως ήταν δυσαρεστημένη όχι τόσο για την απώλεια, αλλά για τους ανθρώπους και την πιθανότητα μη επιστροφή του σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο η Αθηναΐς στάθηκε τυχερή! Μία κυρία κατέληξε όχι απλά να βρει το πορτοφόλι της, αλλά να επικοινωνήσει μαζί της για να της το δώσει. Όταν όμως η δημοσιογράφος πήγε να το παραλάβει την περίμεναν οι πιο απίθανες εκπλήξεις!

«Η κυρία Τζουλη είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει εδώ κ καιρό και επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν την κυρία Τζουλη ο κόσμος δεν είναι απαίσιος . Με γέμισε δώρα ,από το βίντεο λείπει κ ένα μπλε φυλαχτό που μου χάρισε κ δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο μου έφτιαξε την διάθεση με την ευγένεια κ την γενναιοδωρία της -στο πορτοφόλι δεν βρέθηκαν λεφτά ,κάποιος προφανώς το είχε κλέψει ,το πέταξε στην συνέχεια σε ένα παρτέρι μαζί με την ταυτότητα μου ,τις κάρτες μου κτλ που είχα επανεκδώσει με το γνωστό γραφειοκρατικό ατελείωτο τρέξιμο-η κυρία Τζουλη όμως έκανε την εμπειρία να έχει νόημα κ την ευχαριστώ . Θα είναι για πάντα φίλη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα ανεβάζοντας video στο Instagram.

Δείτε τ αβίντεο.

https://www.instagram.com/p/Bn6a9DtHTIB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bn6brVxnFtc/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X