Show Biz

Χριστοπούλου: Δημόσια φιλιά με το νέο σύντροφό της (βίντεο)

Χριστοπούλου: Δημόσια φιλιά με το νέο σύντροφό της (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα καλύτερά της είναι η Ελενα Χριστοπούλου. Την γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’Next Top Model.

Η γνωστή booker, αυτόν τον καιρό είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Τόλη Κότση.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και μάλιστα πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο.

Το ζευγάρι μάλιστα φροντίζει να περνάει όμορφες στιγμές και να ξεκλέβει χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ώστε να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου. Πρόσφατα σε βραδινή έξοδο τους, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε νυχτερινό μαγαζί να γελάνε σαν μικρά παιδιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φυσικά τα καυτά φιλιά δεν έλειψαν και τα φλας άστραψαν

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ερωτευμένη. Πως μετά από καιρό είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

Η εντυπωσιακή Έλενα είχε μιλήσει μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πιο καλά από ποτέ! Αισθάνομαι γαλήνη, κάτι που δεν το είχα! Αυτός που είναι μαζί μου στη ζωή είναι ένας άνθρωπος καλός, δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος κακός πια δίπλα μου! Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο, νομίζω είναι καλύτερα έτσι!»

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X