Show Biz

Χρήστος Ψωμόπουλος: Απαντά στις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου

Χρήστος Ψωμόπουλος: Απαντά στις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος απαντά στις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου

Ο επιχειρηματίας  υποστηρίζει ότι το μοντέλο πήγε στην Αστυνομία ουσιαστικά για να τον εκδικηθεί

Μετά το ξανθό μοντέλο, ήταν χθες η σειρά του 39χρονου επιχειρηματία να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος -παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών- δεν είχε εντοπιστεί έως αργά χθες το βράδυ, βγάζει ουσιαστικά… ψεύτρα την πρώην σύντροφό του

Συγκεκριμένα,  η συνάντηση που φέρεται ότι οδήγησε στον βιασμό της Ρίας Αντωνίου δεν έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως κατάθεσε η ίδια, αλλά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι.

Εκεί, σύμφωνα με όσα φέρεται ότι υποστηρίζει ο Χρήστος Ψωμόπουλος, οι δύο τους είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία τον τελευταίο καιρό περνούσε κρίση.

Το Σάββατο, όμως, συνέβη κάτι απρόσμενο, που πυροδότησε την οργή της «καυτής» ξανθιάς.

Σύμφωνα με τον 39χρονο επιχειρηματία, η δίμετρη καλλονή τον έκανε τσακωτό την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια

Ακολούθησε ομηρικός καβγάς, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι κατέληξε στο… κρεβάτι να κάνει παθιασμένο σεξ!

Το πρωί της Κυριακής, την ώρα που οι δύο τους έπιναν τον καφέ τους, έπεσε ξανά στο… τραπέζι το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας, με συνέπεια να ακολουθήσει και δεύτερος καυγας.

Ομως, και αυτήν τη φορά το ζευγάρι συμφιλιώθηκε κάτω από τα… σκεπάσματα, με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι μέλι γάλα με την 30χρονη

Κατά τον Ψωμόπουλο, στη συνέχεια το δίμετρο μοντέλο έφυγε από το σπίτι λέγοντάς του πως πάει για καφέ με τις φίλες του, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου τον κατήγγειλε για βιασμό!

Από την Espresso

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X