Show Biz

GNTM: Έχουμε τα βιογραφικά των 24 κοριτσιών

GNTM: Έχουμε τα βιογραφικά των 24 κοριτσιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

GNTM, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Οι 4 σπουδαίοι κριτές του GNTM, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αξιολογήσουν τις υποψήφιες  μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) θα είναι ;εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρούσα σε κάθε δοκιμασία θα είναι και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί,  η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

Ας γνωρίσουμε τις 25 υποψήφιες, που την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του Greeces Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Πόπη Γαλετσά

Η Πόπη είναι 29 χρονών, κατάγεται από τη Χαλκιδική και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και εργάζεται ως μοντέλο. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς και σε πολλές φωτογραφικές καμπάνιες.  Ταυτόχρονα, σχεδιάζει τη δική της συλλογή με μαγιό, την οποία και προωθεί μέσω social media. Θέλει να καταφέρει να ζει μέσα από αυτό που την ευχαριστεί και να υπηρετεί τον χώρο της μόδας είτε ως μοντέλο, είτε ως σχεδιάστρια.

Motto: Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που προσπαθεί. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X