Show Biz

«Έφυγε» ο «Μανωλιός» του ελληνικού κινηματογράφου: Πέθανε ο Γιώργος Παπαζήσης

«Έφυγε» ο «Μανωλιός» του ελληνικού κινηματογράφου: Πέθανε ο Γιώργος Παπαζήσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο “Μανωλιός” του ελληνικού κινηματογράφου!

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Την είδησε έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

https://www.facebook.com/bouziotis.vasilis/posts/10216026304664419

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ελληνικού Ωδείου» και στη Μουσική Σχολή του Μ. Θεοφανίδη.

Το 1961 έκανε ντεμπούτο στη σκηνή με το έργο των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Τα Κοκόρια των Δώδεκα».

Η πρώτη του ταινία στον κινηματογράφο ήταν το 1962 με την ταινία «Τέρμα τα Δίφραγκα». Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 36 ταινίες, κυρίως κωμωδίες και ειδικεύτηκε στο ρόλο του καλοκάγαθου Κρητικού.

Το απρόσμενο διαζύγιο με την Τιτίκα Στασινοπούλου πριν 3 χρόνια

Το 2015 ο Γιώργος Παπαζήσης μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου πήρε συναινετικό διαζύγο με την Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Πάντα είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άντρας μου, ο πατέρας του παιδιού μου. Θα πάρουμε τώρα διαζύγιο, αλλά αυτό είναι τυπικό. Θα πάρουμε για λόγους φορολογικούς. Γιατί να φορτώνεται και ο άντρας μου και τα δικά μου, τα όποια δικά μου είναι», είχε σημειώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός.

Σε μία ακόμη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε σημειώσει για τη σχέση που έχουν: 

«Ήρθαμε σε σύγκρουση με τον σύζυγό μου, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ και για οικονομικούς λόγους με τις ακαδημαϊκές σπουδές μου και τη διδασκαλία. Αυτό άλλαξε τις ισορροπίες στο σπίτι μας κι έφερε συγκρούσεις. Την περισσότερη ευθύνη εγώ τη φέρω. Δεν μπορώ να αδικήσω τον Παπαζήση. Δεν είναι πως μια μέρα ο άντρας μου τρελάθηκε, απλά άλλαξα εγώ. Βλέπετε, δεν είμαι η ηθοποιός που, αν δεν κάνω θέατρο, θα πέσω να πεθάνω. Όταν μετακομίσαμε στην Άνοιξη, δεν ήταν το καλύτερό του. Βρισκόταν χιλιομετρικά μακριά από τις δραστηριότητές του, τους φίλους του και από τα θέατρα, με αποτέλεσμα να μην έρχεται κάποια βράδια στο σπίτι μας. Έτσι απομακρυνθήκαμε πρακτικά, γιατί ουσιαστικά αυτό είχε γίνει καιρό πριν. Είχε κλείσει ο κύκλος της σχέσης μας και δεν είχαμε πια την ίδια επικοινωνία. Σαφώς δεν μας άφησε αλάβωτους και η κρίση στο επάγγελμά μας, κατά συνέπεια στα έσοδά μας. Κι αυτό ήταν ακόμη ένα πρόβλημα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X