Show Biz

Έλλη Κόκκινου: Η άγνωστη πρόταση για το Survivor

Έλλη Κόκκινου: Η άγνωστη πρόταση για το Survivor
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει και αξιόλογες τηλεοπτικές συνεργασίες ως κριτής στο Greek Idol το 2011, αλλά και στο Your Face Sounds Familiar το 2017. Ο ρόλος της παρουσιάστριας σε ένα μουσικό talent show είναι κάτι που θα την ενδιέφερε;

«Αν έκανα δοκιμαστικό και ήμουν καλή, ναι. Πρέπει να αισθανθώ ότι μπορώ να το κάνω πολύ καλά. Να είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου» εξηγεί.

Έλλη Κοκκίνου: Περιγράφει το σοκαριστικό τραυματισμό της on camera

Μοιραία ερχόμαστε και στο περσινό τηλεοπτικό φαινόμενο του Survivor, αλλά και στη δική της άποψη πάνω στα ριάλιτι επιβίωσης. «Κάποια στιγμή μού είχαν πει αν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω, αλλά ήμουν από την αρχή αρνητική. Επειδή στον Αλέξανδρο άρεσαν τα αγωνίσματα, πέρσι το βλέπαμε, αλλά μόνο στο αγωνιστικό μέρος. Το κομμάτι του ριάλιτι, του κουτσομπολιού, με τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις, δεν μου άρεσε καθόλου. Γενικά, δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, δεν έχω χρόνο. Αν εξαιρέσεις τις πρωινές εκπομπές και κάποιες μεσημεριανές, δεν γνωρίζω καν τα προγράμματα που έχει η τηλεόραση. Από το πρωί βρίσκομαι στον παιδικό σταθμό που έχω στην περιοχή της Γλυφάδας και μετά μαζί με τον Αλέξανδρο σε διάφορες δραστηριότητές του. Αν βάλεις και τις δικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις, το βράδυ έρχεται χωρίς να το καταλάβεις. Είμαι συνέχεια με ένα ρολόι στο χέρι για να τα προλάβω όλα» εξομολογείται στο People.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X