Show Biz

«Έπαιρνα φακελάκια καφέ από το περίπτερο και καθόμουν στην καφετέρια κι έφτιαχνα μόνος μου τον καφέ»

«Έπαιρνα φακελάκια καφέ από το περίπτερο και καθόμουν στην καφετέρια κι έφτιαχνα μόνος μου τον καφέ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να υπήρξε από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση, όμως έχει περάσει από πολλά στάδια μέχρι να φτάσει εκεί.

«Μεγάλωσα σε μια πολύ φτωχή οικογένεια. Αλλά είχαμε αρχές. Ο πατέρας μου έλεγε “έχει ο Θεός”. Τρώγαμε για δυο βδομάδες πατάτες και ήμασταν ευτυχισμένοι. Σπούδαζα στο Θέατρο Τέχνης και επειδή δεν είχα λεφτά για το λεωφορείο έριχνα στο κουτί κουμπιά ή χαλίκια. Κοιμόμουν στη σχολή και ήμουν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα της γης. Έπαιρνα φακελάκια καφέ από το περίπτερο και καθόμουν στην καφετέρια και έφτιαχνα μόνος μου τον καφέ μου. Η κληρονομιά μου ήταν ο χαρακτήρας μου και οι αρχές που πήρα από τη μάνα, τον πατέρα, τη γιαγιά και τους δασκάλους μου. Αργότερα έβγαλα χρήματα, ναι, αλλά οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγάλες. Παραγωγές, σίριαλ, παραστάσεις, εξώφυλλα, αναγνώριση, ρίσκο και πάλι από την αρχή. Στη Νέα Υόρκη ανατράπηκαν όλα. Πήγα με όλα και όλα 5.000 δολάρια. Το ενοίκιο μόνο είχε 2.700. Η καθημερινότητά μου ήταν ένα βουνό από δυσκολίες. Έγινε όμως, ομορφότερη με τη Σοφία στους πέντε μήνες που ήρθε και έμεινε μαζί μας. Ταίριαξε με τον Αλκιβιάδη, κάτι πολύ βασικό για εμένα και από τότε είμαστε ανοιχτοί σε όλα», σημείωσε στη συνέντευξή του στο People.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο παρελθόν του.

Μάλιστα δηλώνει έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας. «Ναι θέλουμε και ένα παιδί», επιβεβαιώνει η σύντροφός του Σοφία χαμογελώντας. Προς το παρόν σειρά έχει ο γάμος. Θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στα Χανιά με κουμπάρους τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Γιώργο Δεσύπρη και τον Σάββα Σάββα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X