Show Biz

Ευαγγελία Μουμούρη: Μιλά για τον σύντροφό της και τις σχέσεις με την κόρη του

Ευαγγελία Μουμούρη: Μιλά για τον σύντροφό της και τις σχέσεις με την κόρη του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλα αυτά τα χρόνια η Ευαγγελία Μουμούρη έχει φροντίσει να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο χωρίς όμως να έχει αφήσει τα μέσα να εισχωρήσουν στη σχέση τους.

«Είμαι χαμηλού προφίλ, δεν θέλω να μαθαίνουν πάρα πολλά για εμένα, γιατί θεωρώ ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις εσύ για τα προσωπικά μου χάνω από το “παραμύθι” που θέλω να πουλήσω μέσω της δουλειάς μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την ίδια και τον Αλέξανδρο: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω τη μοναξιά μου. Την περιφρουρώ και εγώ και ο σύντροφός μου για αυτό και είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Θέλω να περνάω χρόνο και μόνη μου. Στο σπίτι απομονώνομαι, απομονώνεται και αυτός… Δεν είμαστε συνέχεια μαζί, θα πνιγόμουν».

Κώστας Αποστολάκης: Μιλά πρώτη φορά για τη νέα του ζουμερή σύντροφο

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη του συντρόφου της. Στο παρελθόν έχει αναφέρει τον εαυτό της ως «μητριά». «“Η κακή μητριά με τα κόκκινα μηλαράκια…”», είπε αρχικά με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Έχω καλή σχέση. Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές, ξέρω πως είμαι εγώ. Απέναντι σε ένα παιδί που το βλέπω μεγαλώνει, που δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά συμμετέχω κι εγώ στην ανάπτυξη της. Η σχέση αυτή χτίζεται με τα χρόνια και εξελίσσεται».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X