Show Biz

Κακίες για Μαυρίδη-Ράλλη μετά την τρυφερή φωτογραφία! Το έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης;

Κακίες για Μαυρίδη-Ράλλη μετά την τρυφερή φωτογραφία! Το έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε φτάσει να παρεξηγούμε το παραμικρό, ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα της επικαιρότητας. Όχι άδικα καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Ωστόσο υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.

Με τη γενικότερη πορεία και συμπεριφορά του, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι δεν είναι σαν τους άλλους celebrities. Προς το παρόν τουλάχιστον. Σε βάθος χρόνου έχει δείξει πως δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ διατηρεί χαμηλούς τόνους σε θέματα εκτός επαγγελματικών.

Η σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη είναι γεγονός και ο ίδιος χθες βράδυ ανήρτησε μία φωτογραφία εκδηλώνοντας την αγάπη του. Σήμερα λοιπόν μέσα από τις τηλεοπτικές σχολιαστικές εκπομπές ξεκίνησαν να τον… λιθοβολούν.

Στο Happy Day έκαναν λόγο για υπερπροβολή, σχολιάζοντας:«Το επόμενο βήμα είναι ένα πόστερ στην πλατεία Συντάγματος! Στον ενάμιση μήνα το κάνεις για να το δείξεις όχι για να το ζήσεις».

https://youtu.be/uHK3S_B_v6Q

Αρκετά πικρόχολο ήταν και το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος είπε:  «Μη χάσουμε το προφίλ μας που έχουμε χτίσει ένα χρόνο τώρα στο Nomads. Από την άλλη σκέφτομαι, γιατί χθες; Μπαίνω στα νούμερα τηλεθέασης και τι ανακαλύπτω; Η λιγότερο εμπορική εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν αυτή του Μαυρίδη».

https://youtu.be/-bEOXa-IRF4

Η αλήθεια είναι πως η λεζάντα στην φωτογραφία του πιθανώς να είχε μία δόση υπερβολής. Ωστόσο ποιος μπορεί να κρίνει πόσο ερωτεύεται κάποιος;

Ο Γιώργος Μαυρίδης τουλάχιστον έχει αποδείξει πως δεν έχει ανάγκη για υπερ-προβολή της σχέσης του σε αντίθεση με άλλους πρώην φίλους του! Και ναι μιλάμε ξεκάθαρα για τον Σάκη Τανιμανίδη! Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και στον γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα ασχολούταν με την παρουσία του στα social media και τι ανέβαζαν οι καλεσμένοι.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X