Show Biz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο από follower που τον έκανε να απαντήσει δημόσια σχετικά με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο από follower που τον έκανε να απαντήσει δημόσια σχετικά με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα έχει ακούσει πολλά για τη σχέη του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τι είναι αυτό που τρέχει όμως ανάμεσά τους δεν ξέρει κανείς.

Οι ίδιοι δεν έχουν αποκαλύψει τι συμβαίνει, παρά τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει. Ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους έκανε έντονη  κριτική στον Ντάνο για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είναι το νέο hot ζευγάρι (vid)

«Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight ; Κρίμα.», του έγραψε κάτω από φωτογραφία του στο Instagram.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διάβασε το εν λόγω σχόλιο και αποφάσισε να απαντήσει σε έντονο ύφος: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς;  Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X