Show Biz

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όλα όσα είπε για τον πρώην αγαπημένο της Μπραντ Πιτ – «Ήταν μεγάλη αγάπη»

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όλα όσα είπε για τον πρώην αγαπημένο της Μπραντ Πιτ – «Ήταν μεγάλη αγάπη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δηλώνει ενθουσιασμένη με τη σειρά περιποίησης του πρώην αρραβωνιαστικού της Μπραντ Πιτ. Το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε φιλοφρονήσεις 26 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους

Ένα χρόνο αφότου ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Γκουίνεθ Πάλτροου, ήταν εκείνη που κέντρισε το ενδιαφέρον του για την περιποίηση της επιδερμίδας, η διάσημη ηθοποιός πρόσφερε την αξιολόγησή της για τη σειρά του Le Domaine Skincare.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, η συμπρωταγωνίστρια τoυ Πιτ στο Seven ενθουσιάστηκε για το εγχείρημα ομορφιάς του το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022. «Είναι καλό», είπε η 51χρονη Πάλτροου στο δημοσίευμα, προτού διευκρινίσει, «Ναι, είναι πραγματικά όμορφο».

Αποδεικνύεται ότι η Πάλτροου ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους ο Πιτ έστειλε τα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης δέρματος για να τα δοκιμάσει. Ο Πιτ ανέπτυξε το εμπορικό σήμα Le Domaine σε συνεργασία με την οικογένεια Perrin, τους ίδιους αμπελουργούς πίσω από τα κρασιά του Château Miraval, και όλα τα προϊόντα βασίζονται στην αντιοξειδωτική δύναμη των σταφυλιών.

Την εποχή που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Le Domaine, σε συνέντευξη στη βρετανική Vogue, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν η πρώην αγαπημένη του, Γκουίνεθ Πάλτροου που τον έκανε να δώσει περισσότερη προσοχή στην επιδερμίδα του και στη σημασία της φροντίδας του δέρματος.

«Ήταν ίσως η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα… ίσως», είπε στο δημοσίευμα ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Συνέχισε αναφερόμενος στην επιτυχία που είχε η Πάλτροου με την Goop, την επωνυμία ευεξίας και τρόπου ζωής την οποία ίδρυσε η ίδια τον Σεπτέμβριο του 2008 και πουλά μεταξύ άλλων προϊόντα περιποίησης δέρματος.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκουίνεθ [με τη Goop]», είπε, ενώ συζητούσε για την έναρξη του Le Domaine. «Είναι ακόμα μια πραγματικά αγαπητή φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε πάντα αυτό μέσα της ως επιμελήτρια, και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος για εκείνη»

Οι φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο πρώην βγαίνουν στο φως περίπου 26 χρόνια μετά το τέλος του έρωτά τους, έξι μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Οι δύο σταρ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1994 μετά τα γυρίσματα του θρίλερ Seven.

Η Πάλτροου το ονόμασε «μεγάλη, μεγάλη αγάπη με την πρώτη ματιά» όταν συναντήθηκαν στο πλατό, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο podcast Call Her Daddy τον Μάιο. «Ήταν τρελό». Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ με πολλούς θαυμαστές.

Η Πάλτροου κατέληξε να ακυρώσει τον αρραβώνα επειδή απλά δεν ήταν έτοιμη για γάμο σε εκείνο το σημείο της ζωής της. Είχε ακόμα να μεγαλώσει, πνευματικά και συναισθηματικά. «Έπρεπε να εξελιχθώ όπως το βλέπω, κοιτάζοντας πίσω εκ των υστέρων», είπε η ηθοποιός για τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του podcast. «Με πολλούς τρόπους, δεν άρχισα πραγματικά να ανακαλύπτω τον εαυτό μου μέχρι τα 40 μου».

Συνέχισε, «Δεν καταλάβαινα καν πώς να ακούω τα ένστικτά μου και να ενεργώ από εκείνο το μέρος για αυτό που ήταν σωστό για μένα. Πάντα προσπαθούσα να κρίνω τι ήταν σωστό για όλους τους άλλους ».

Η σταρ του Shakespeare In Love θα κατέληγε να ομολογήσει ότι το ειδύλλιό της με τον Πιτ ήταν η πρώτη της υψηλού προφίλ σχέση με άλλη διασημότητα, και εκ των υστέρων, της έμαθε την ανάγκη για διακριτικότητα σχετικά με την ερωτική της ζωή. Το πρώην ζευγάρι έκτοτε έχει ξαναβρεί την αγάπη σε άλλες σχέσεις με επίσης διάσημους παρτενέρ.

Ο Πιτ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Άνιστον από το 2000 έως το 2005 και στη συνέχεια έκανε οικογένεια με την Αντζελίνα Τζολί, με την οποία έβγαινε για εννέα χρόνια πριν παντρευτεί το 2014. Χώρισαν και ακολούθησαν το δικό τους δρόμο περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο.

Όσο για την Πάλτροου, κατέληξε να παντρευτεί τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν το 2003, αλλά πήραν διαζύγιο 13 χρόνια αργότερα. Έκτοτε παντρεύτηκε τον Μπραντ Φάλτσουκ το 2018, ο οποίος είναι τηλεοπτικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός, γνωστός για τη συν-δημιουργία της επιτυχημένης μουσικής δραματικής σειράς της Fox Glee.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X