Show Biz

GNTM: Ποιο κορίτσι κέρδισε;

GNTM: Ποιο κορίτσι κέρδισε;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το GNTM έφτασε στο τέλος του και τα τρία κορίτσια του τελικού κατάφεραν να φέρουν εις πέρας δύσκολες δοκιμασίες, αλλά μόνο μια κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 και τη συνεργασία με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Τα κορίτσια του GNTM πέρασαν από τρεις δοκιμασίες και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ο άνθρωπος που επιλέχθηκε για να τις φωτογραφίσει και να αναδείξει την ομορφιά τους με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν από κάθε φαντασμαγορικό πάρτι, υπάρχει μία πολύωρη προετοιμασία. Τα κορίτσια θα φορέσουν σμαράγδια, διαμάντια και ζαφείρια και θα πρέπει να λάμψουν, όσο και αυτά! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι κριτές ήταν στο πλευρό των κοριτσιών σε όλες τις φωτογραφίσεις και προσπάθησαν να τις καθοδηγήσουν με κάθε τρόπο, και μαζί έζησαν την αγωνία τους. Η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσουν να βοηθήσουν τα κορίτσια να νιώσουν ότι είναι οι νικήτριες.

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε η παραγωγή του GNTM στα κορίτσια και εμφανίστηκαν στην τελική φωτογράφιση τα αγόρια τους για να κάνουν την τελική φωτογράφιση και υπήρξε μεγάλη συγκίνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποια είναι όμως η έκπληξη; Τα κορίτσια πρέπει να χορέψουν όσο πιο φυσικά μπορούν με τους… αγαπημένους τους! Αυτό, ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι φωτογραφίσεις, τα κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι και φανερά συγκινημένες έκλεισαν την πόρτα για να μπορέσουν να βρεθούν στο πλατό του Star και να κριθούν για τις φωτογραφίες τους. Εκεί τις περίμεναν οι φίλες τους και οι κριτές και ξεκίνησε η αξιολόγηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πίσω στο πλατό, οι κριτές μας υποδέχονται όλες τις κοπέλες που πέρασαν από το φετινό #GNTMgr! Μα πού είναι οι τρεις φιναλίστ; @starchanneltv #StarChannelTv @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @skoulos @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι κριτές έδωσαν τη δική τους βαθμολογία για τις δυο πρώτες φωτογραφίσεις και έπειτα μεταφερθήκαμε στο live σκηνικό που είχε στηθεί για να μάθουμε ποια θα είναι τελικά η νικήτρια του GNTM. Ο κόσμος στο τελικό του reality είχε την ευκαιρία να γίνει ο πέμπτος κριτής και με τη δική του βαθμολογία σημειώθηκε το τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη της νικήτριας.

Νικήτρια του φετινού reality μοντέλων δεν ήταν μια… αλλά δυο κορίτσια! Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι οι φετινές νικήτριες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X