Show Biz

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε στεγνά τον Κάνιε Γουέστ στον… Τραμπ

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε στεγνά τον Κάνιε Γουέστ στον… Τραμπ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για την αμφιλεγόμενη συνάντηση του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «Keeping Up with the Kadashians», Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ανοιχτά υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016 αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια συζήτησης με τον Βαν Τζόουνς, στη Σύνοδο για τη Μεταρρύθμιση της Ποινικής Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν το Variety και το Rolling Stone στο Λος Άντζελες.

«Αισθάνομαι ότι είναι πολύ παρεξηγημένος και ο χειρότερος στην επικοινωνία» είπε η Κιμ Καρντάσιαν. «Αλλά, όταν μιλάμε για αυτό, έχουμε παρόμοια πολιτική. Δεν είναι πολιτικός, στην πραγματικότητα, απλά συμβαίνει να του αρέσει η προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν γνωρίζει από πολιτική» τόνισε.

«Έτσι, τον εκπαίδευσα πρόσφατα. Νομίζω ότι πραγματικά παρερμηνεύεται. Πάντα θα πει ότι εκείνος ήταν φιλικός μαζί του πριν και ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και φιλικός μαζί του και τώρα» συνέχισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X