Show Biz

Κρις Νοθ: Δυο γυναίκες κατηγορούν τον Mr Big για σεξουαλική επίθεση

Κρις Νοθ: Δυο γυναίκες κατηγορούν τον Mr Big για σεξουαλική επίθεση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυο γυναίκες κατηγορούν τον πρωταγωνιστή του Sex and the City για σεξουαλική επίθεση που έγινε πριν από σχεδόν 10 χρόνια. Οι μαρτυρίες τους σε βάρος του Κρις Νοθ δημοσιεύονται στο Hollywood Reporter.

Η 40χρονη σήμερα Ζόε και η 31χρονη Λίλι (σ.σ. είναι ψευδώνυμα τα ονόματα γιατί οι γυναίκες φοβούνται να αποκαλύψουν τα πραγματικά τους στοιχεία) μίλησαν στο Hollywood Reporter με διαφορά μηνών. Πρώτη τον Αύγουστο η Λίλι που πλέον είναι δημοσιογράφος και μετά η Ζόε, που συνεχίζει να εργάζεται στη βιομηχανία κινηματογράφου, όπου και γνώρισε τον Κρις Νορθ.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αρνείται ότι ανάγκασε τις δυο γυναίκες να κάνουν οτιδήποτε και κάνει λόγο για συναινετικό σεξ.

Η επίθεση που καταγγέλλει η 40χρονη Ζόε έγινε το 2004 στο Λος Άντζελες και εκείνη της Λίλι το 2015 στη Νέα Υόρκη.

Μόλις είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο, στα 22 της, η Ζόε δούλευε σε μια γνωστή εταιρία του Λος Άντζελες, με την οποία ο Κρις Νορθ και άλλοι σελέμπριτις είχαν συνεργασία. «Έμπαινε στο γραφείο μου και με φλέρταρε. Κάπως κατάφερε να βρει τον αριθμό μου και μου άφηνε μηνύματα στο εταιρικό τηλέφωνο. Το αφεντικό μου έλεγε “ο Mr Big αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή σου”».

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο Νοθ την κάλεσε στο διαμέρισμά του στο δυτικό Χόλιγουντ. Πήγε εκεί μαζί με μια φίλη της και κάθισαν στο τζακούζι. Ο Νοθ της έδωσε ένα βιβλίο και μπήκε στο διαμέρισμα, λέγοντάς της πως την περίμενε να του το πάει μέσα και να του πει τις απόψεις της.

Όταν εκείνη το πήγε, εκείνος τη φίλησε και στη συνέχεια την τράβηξε προς το κρεβάτι, της κατέβασε το σορτς και το εσώρουχο και άρχισε να τη βιάζει από πίσω. «Ήταν εξαιρετικά οδυνηρό κι εγώ άρχισα να του φωνάζω “σταμάτα!”. Αλλά δεν σταμάτησε. Του είπα “τουλάχιστον βάλε ένα προφυλακτικό” και άρχισε να γελάει», περιγράφει η Ζόε.

«Όταν τελείωσε, συνειδητοποίησα πως υπήρχε αίμα στο πουκάμισό μου. Έφυγα από εκεί. Πήγα στο διαμέρισμα της φίλης μου (στο ίδιο κτήριο)».

«Πήγε κατευθείαν στο μπάνιο. Όταν βγήκε ήταν απόμακρη, ψυχρή. Γενικώς είναι ένα πολύ κοινωνικό, γλυκό, φιλικό άτομο. Ήταν μια πολύ αλλόκοτη αλλαγή» λέει το φιλικό πρόσωπο που πήγε τη Ζόε στο νοσοκομείο. Εκεί, «μου έκαναν ράμματα. Ήρθαν και δύο αστυνομικοί. Δεν τους είπα ποιος ήταν. Στο νοσοκομείο μού έδωσαν ένα φυλλάδιο συμβουλών και φάρμακα» περιγράφει.

Η Ζόε παραδέχεται πως είχε εφιάλτες και κρίσεις και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στη δουλειά. Το 2006 ζήτησε βοήθεια από εξειδικευμένο κέντρο για θύματα βιασμού. «Το έθαψα όσο πιο πολύ μπορούσα. Και μετά συνειδητοποίησα πως δεν έκανα σωστά και ζήτησα βοήθεια» παραδέχεται.

Η Λίλι

Το 2015, η Λίλι ήταν σερβιτόρα στο τμήμα VIP του πρώην νυχτερινού κέντρου Νο.8 της Νέας Υόρκης όταν γνώρισε τον Κρις Νοθ. Ήταν θαυμάστριά του απ’ όταν έπαιζε στο Law & Order και βέβαια από το Sex and the City.

«Μου την έπεφτε ξεκάθαρα. Εγώ ένιωθα κολακευμένη. Ήξερα πως ήταν παντρεμένος το οποίο είναι ντροπιαστικό να το παραδέχομαι» αναφέρει η 25χρονη τότε Λίλι, στην οποία ο 60χρονος Νορθ ζήτησε ραντεβού. Και την κάλεσε στο Il Cantinori, εστιατόριο όπου η Κάρι Μπράντσο είχε κάνει τα 30α γενέθλιά της.

Μετά από ένα ποτό, κατέληξαν στο διαμέρισμά του που «ήταν ένα απίθανο μέρος. Ακούγαμε μουσική και γύρω ήταν όλα αυτά τα βιβλία για τέχνη και μόδα. Προσπάθησε να με φιλήσει. Εγώ το διασκέδαζα με προσοχή. Ήταν μεγαλύτερος και έμοιαζε μεγαλύτερος. Συνέχισε να προσπαθεί και να προσπαθεί και να προσπαθεί και θα ‘πρεπε να του ‘χα πει ξεκάθαρα όχι και να είχα φύγει. Κι έπειτα, το επόμενο πράγματα που κατάλαβα ήταν πως είχε κατεβάσει το παντελόνι του και στεκόταν μπροστά μου» περιγράφει η Λίλι, λέγοντας πως έβαλε το πέος του στο στόμα της.

Αφού περιγράφει ότι της είπε πως ο γάμος του ήταν μια απάτη και η μονογαμία δεν ήταν αλήθεια, η Λίλι συνεχίζει: «Έκανε σεξ μαζί μου από πίσω σε μια καρέκλα. Βρισκόμασταν μπροστά σε καθρέφτη. Εγώ έκλαιγα ενώ συνέβαινε. Όταν τελείωσε πήγα στην τουαλέτα και έβαλα τη φούστα μου. Ένιωθα φρικτά. Πλήρως βιασμένη. Όλα μου τα όνειρα με αυτόν τον σταρ που αγαπούσα για χρόνια, χάθηκαν» προσθέτει.

Αρνείται τα πάντα

Ο Κρις Νοθ, σε δήλωσή του στο Hollywood Reporter, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στις δυο γυναίκες.

«Οι κατηγορίες από άτομα που γνώρισα πριν χρόνια ή και δεκαετίες είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν έχω περάσει. Οι επαφές ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθώ για το τάιμινγκ που αποκαλύπτονται οι ιστορίες. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στη δημοσιότητα, αλλά γνωρίζω το εξής: Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες» ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X