Media

«Λάλησε» ο Αρναούτογλου με το τσιφτετέλι της Ρασέλ! video

«Λάλησε» ο Αρναούτογλου με το τσιφτετέλι της Ρασέλ! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μοντέλο, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, και παραδέχθηκε, πως κάποιες φορές υπήρξε υπερβολική μέσα στο παιχνίδι. Η Ρασέλ μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα και τον πατέρα της για τους άνδρες και στο τέλος χάρισε τα εσώρουχά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τα κάνει δώρο, ενώ χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι τρελαίνοντας τον παρουσιαστή του The 2night Show!

Μαμαλάκης «καρφώνει» Βανδή! «Δεν κάνει εκπομπή μαγειρικής…» (video)

Για τα “σταράτα” λόγια της: Είμαι αυθόρμητη θα πω αυτό που σκέφτομαι και δε με νοιάζει αν θα σε πειράξει γιατί όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το λέει για το καλό τους! Η μαμά μου είναι γλυκός άνθρωπος, δεν έχει πει κακό λόγο για κανένα δεν έχει καμία σχέση με μένα! Ότι λέω μου έρχεται εκείνη τη στιγμή δεν έχω μελετήσει τίποτα.Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε είσαι θεά! Λες αυτά που σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να τα πούμε.

Δες το τσιφτετέλι της Ρασέλ

Η Ρασέλ, δήλωσε και την επιθυμία της να γίνει παρουσιάστρια! “Λατρεύω την τηλεόραση. Θέλω να γίνω παρουσιάστρια”.

Για το bulling που δέχτηκε μικρή: Στο δημοτικό είχα υποστεί bullying για το χρώμα μου. “Μη στεναχωριέσαι” μου είπε η μαμά μου “είναι λογικό να μιλάνε έτσι οι συμμαθητές σου”.

Για τους άνδρες: Με φλερτάρουν αρκετά αλλά κάποιοι φοβούνται μην τους ευνουχίσω… Όταν αρχίσεις να μιλάς… Δεν βρίζω αλλά χρησιμοποιώ εκφράσεις που είναι πιο χύμα… Αυτό το να είμαι γατούλα, δεν το μπορώ. Αν μου αρέσει ένας άντρας θα τον κάνω με τον τρόπο μου να έρθει εκείνος και να με θέλει πολύ”.Γίνομαι χαλί να με πατήσεις και αυτό είναι το μεγάλο μου ελάττωμα.

Για το GNTM: Δεν ερωτεύτηκα στο GNTM. Γοήτευσα και γοητεύτηκα. Θέλω και πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Ανδρέας.Τη Ζενεβιέβ τη λέω μαμά. Την αγαπώ γιατί είναι αυθόρμητη σαν κι εμένα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X