Show Biz

Λιάγκας: Έντονη κριτική σε Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη για το «The Final 4»

Λιάγκας: Έντονη κριτική σε Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη για το «The Final 4»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας, ως γνωστόν, θέλει να κρίνει τους πάντες και τα πάντα σύμφωνα με τη δική του αισθητική και άποψη. Θα μου πεις «καλά κάνει, σε ελεύθερη χώρα είμαστε», αλλά το ζήτημα είναι ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεται ορισμένες φορές!

Ο παρουσιαστής, μέσα από την εκπομπή τουθ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θέλησε να σχολιάσει την παρέα του την πρεμιέρα του show «The Final 4», το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χτζηγιάννης – σύντροφος της- είναι ένας εκ των τριών κριτών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φάνηκε να προσπαθούν να προβάλλουν τη σχέση τους μέσα από το show και ο Λιάγκας είχε να πει πολλά για αυτό:

«Εγώ με την τέως σύζυγό μου, με τη μάνα των παιδιών μου, τη Φαίη έκανα με επιτυχία επί έξι χρόνια Πρωινό με επιτυχία και ποτέ δεν πουλήσαμε τι κάναμε μέσα στο σπίτι μας, τι τρώγαμε, τι δεν τρώγαμε… Αυτή η σχέση είναι καλό να υπάρχει, όχι να την πουλάμε κιόλας… Σιγά το ριάλιτι, χίλια χρόνια είναι μαζί… Ριάλιτι θα ήταν όταν ο Μιχάλης θα έκανε πρόταση στην Ζέτα…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X