Show Biz

Mad Clip: Τι είπε για το φρικτό τροχαίο του τράπερ ο ιδιοκτήτης του Audi (vid)

Mad Clip: Τι είπε για το φρικτό τροχαίο του τράπερ ο ιδιοκτήτης του Audi (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mad Clip: Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi που αναζητούσαν οι αρχές και είχε εμπλοκή στο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, κάτι που απεικονίζεται και στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός δεν συνελήφθη από την αστυνομία καθώς δεν εμπλέκεται ο ίδιος και το όχημά του στο τροχαίο του αδικοχαμένου τράπερ.

Απλώς, είδε την ανακοίνωση της αστυνομίας και εμφανίστηκε μόνος του προκειμένου να καταθέσει στις αρχές για τα όσα είδε.

Ο ίδιος κατέθεσε πώς βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο, όταν ο τραγουδιστής πλησίασε με το σπορ αυτοκίνητό του. Με το που άναψε το φανάρι, ο Mad Clip ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντάς πίσω του το Audi R8 το οποίο δεν είχε πρόθεση να κοντραριστεί με την Πόρσε.

Mad Clip

Μετά από 500 περίπου μέτρα, το αυτοκίνητο του τράπερ ξέφυγε της πορείας του οδηγώντας τον 34χρονο στον θάνατο.

Τα όσα κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 βρίσκουν απόλυτη ταύτιση και με τα όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, με τον εισαγγελέα να μην προχωρά οποιαδήποτε διαδικασία και να ζητείται απλά μια κατάθεση.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, περιέγραφε την αδυναμία του για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

«Ήμουν στο δρόμο και έτρεχα, είμαι κοντράκιας μου αρέσει η ταχύτητα, σωστό ή λάθος θα το κρίνει όποιος το κρίνει» είχε δηλώσει ο Μad Clip.

Αυτή η αδυναμία του στοίχισε τη ζωή. Στις 2 και 15 τα ξημερώματα και ενώ επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού, έχασε τον έλεγχο του γρήγορου και πολυτελούς οχήματός του, χτύπησε σε νησίδα στη Λεωφόρο Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, στη συνέχεια σε κολόνα και τελικά κατέληξε σε δέντρο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Άπο καταθέσεις και υλικό από κάμερες οι αξιωματικοί αναζητούν ένα Audi R8, πιθανόν δεξιοτίμονο, με κίτρινες πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο βρισκόταν την ίδια ώρα στο σημείο του δυστυχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υποστήριξαν ότι τα δύο οχήματα ήταν σταματημένα στο κόκκινο φανάρι, το ένα δίπλα στο άλλο. Όταν το φανάρι έγινε πράσινο οι οδηγοί των δύο οχημάτων ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα. Ο ράπερ έχασε τον έλεγχο και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, σύμφωνα με κάμερες ασφαλείας, επιβράδυνε και έστριψε δεξιά σε κάθετο δρόμο της λεωφόρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X