Show Biz

Μαντώ Γαστεράτου: Ξεκαθαρίζει πώς κατέληξε στο Epsilon και αν “κρέμασε” τον ΑΝΤ1

Μαντώ Γαστεράτου: Ξεκαθαρίζει πώς κατέληξε στο Epsilon και αν “κρέμασε” τον ΑΝΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση της Μαντούς Γαστεράτου εξελίχθηκε σε μεταγραφικό σήριαλ! Η παρουσιάστρια που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 κατέληξε στο Epsilon με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Πολλά γράφτηκαν για την περίπτωσή της, τα συμβόλαια και τις προσωπικές συμφωνίες.

Η ίδια μιλώντας στο TV Έθνος ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon Τν. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια κατέληξα στην πρόταση του Epsilon Τν που μου φάνηκε πιο συμφέρουσα. Είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις δύο πλευρές ότι μιλάω και με άλλο κανάλι. Ούτε είχα κάποιο συμβόλαιο να με δεσμεύει. Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, αφού είχα υπογράψει, το ανακοίνωσα».

«Δεν υπήρξε βέτο από την Φαίη να επιστρέψω στο Πρωινό»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο προγραμματισμένο ραντεβού που λέγεται πως δεν πήγε ποτέ. «Είχε κανονιστεί ένα κάστινγκ, στο οποίο είχα όμως ενημερώσει ότι δεν θα πάω. Δεν είναι ότι με περίμεναν και δεν εμφανίστηκα. Σε καμία περίπτωση», εξήγησε.

Η ίδια ανέφερε πως προσπάθησε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα αυτή τη κατάσταση ενώ μίλησε και για το ραδιοφωνικό της μέλλον στο Ρυθμό, το σταθμό που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤ1. «Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να γράφουν για σένα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αν στενοχωριέμαι γιατί κάπου κάτι γράφτηκε, τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση πού μου συμβεί κάτι σοβαρό; Οσον αφορά τον «Ρυθμό», παραμένω εκεί και κάνω καθημερινά την εκπομπή 14.00 με 16.00. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθώ από το ραδιόφωνο. Δεν έκανα κάτι κακό», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X