Show Biz

Μαρία Ιωαννίδου: Τα ‘χω χάσει όλα, είμαι μία φτωχιά – Ένα πιάτο φασόλια το τρώω

Μαρία Ιωαννίδου: Τα ‘χω χάσει όλα, είμαι μία φτωχιά – Ένα πιάτο φασόλια το τρώω
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την απάτη που βίωσε και έχασε την περιουσία της, καθώς και για την απουσία της από το “Fame Story”.

«Έβγαλα ένα βιβλίο και θα γίνει σίριαλ και θα έχω και εγώ συμμετοχή. Οπότε αυτή η συμμετοχή επειδή θα κάνω την μαμά μου ας πούμε, είναι μελαχρινή. Οπότε αναγκαστικά μπορεί να τα βάψω μαύρα. Είναι βιωματικό, είναι η ζωή μου βασικά.

Θα προτείνω στη Ναταλία Γερμανού να παίξει στο σίριαλ για την ζωή μου, γιατί της αρέσει να παίζει. Τώρα από κει και έπειτα σε τι φάση θα την βρω, δεν ξέρω. Δεν βλεπόμαστε πολύ, είναι πολύ απασχολημένη, είμαι απασχολημένη, μου λείπει. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η Ναταλία.

Η Ναταλία δεν με καλεί στην εκπομπή γιατί δεν κάνω τηλεθέαση, μου το ‘χει πει αυτό» εξήγησε στην αρχή η Μαρία Ιωαννίδου για το σίριαλ που θα βασίζεται στην ζωή της και για τις σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού.

Μιλώντας για την απάτη που βίωσε, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε πως: «Τα ‘χω χάσει όλα, είμαι μία φτωχιά. Έχω για να φάω, ένα πιάτο φασόλια το τρώω».

Ερωτηθείσα για το τι ρόλο παίζει ο έρωτας και το φλερτ στη ζωή της, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε πως: «Ο έρωτας και το φλερτ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Άμα με αφήνει ο σύντροφός μου φλερτάρω. Καλό είναι να μην με δει να φλερτάρω με άλλον».

«Με πληγώνει που δεν είμαι στο “Fame Story”. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ πέρα, δεν εκτιμούν και δεν σέβονται. Δεν υπάρχει σεβασμός, το λέω και για τον κύριο Κοκλώνη. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία, μερικοί από μας έχουμε κάνει ιστορία» τόνισε για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στο “Fame Story”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X