Show Biz

Μαρία Σολωμού: Στην αγκαλιά του Mente Fuerte στη Σαντορίνη

Μαρία Σολωμού: Στην αγκαλιά του Mente Fuerte στη Σαντορίνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτό το διάστημα στη Σαντορίνη. Για την ακρίβεια η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου την επισκέφτηκε ο γνωστός ράπερ.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Σαντορίνη. Σε μία από αυτές ο ράπερ κρατά στην αγκαλιά του την ηθοποιό.

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Mente Fuerte και την Μαρία Σολωμού να είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα τη σχέση τους.

Η ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει: «Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Πηγή: Instyle.gr;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X