Show Biz

Mιχάλης Χατζηγιάννης: «Πώς με διαμόρφωσε ο δεσμός μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια»!

Mιχάλης Χατζηγιάννης: «Πώς με διαμόρφωσε ο δεσμός μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και πόσο αυτή τον έχει επηρεάσει.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αγαπημένη του, γεγονός που δεν συνηθίζει όταν δίνει συνεντεύξεις.

Δείτε μέρος όσων είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Άρα έχω μπροστά μου έναν νέο, πιο ώριμο Μιχάλη;

Εύχομαι να είναι έτσι. Η ωριμότητα είναι στοιχείο θετικό, ενέχει όμως και τον κίνδυνο να σου αφαιρεί κάτι από τον αυθορμητισμό σου. Να σε κάνει πιο μαζεμένο, πιο μουντό.

Σε αγχώνει η ιδέα του να γίνεις πατέρας;

Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Το θεωρώ απαραίτητο για την προσωπική ολοκλήρωση. Δεν θέλω να με αγχώνει, γιατί είναι κάτι που έχω στο μυαλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία μου και, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο.

Έχεις κάποιο φόβο για τη δέσμευση που έχει κωδική ονομασία «γάμος»; Ή το θεωρείς μέσα στη ζωή;

Όλα είναι μέσα στη ζωή και μου αρέσει να είναι αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες.

Σε έναν χρόνο θα κλείσετε δέκα χρόνια σχέσης με τη Ζέτα. Πόσο σε έχει διαμορφώσει ο συγκεκριμένος δεσμός σε αυτό που είσαι σήμερα;

Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται.

Κι όμως, η σχέση σου με τη Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, αφού έγραψαν πάλι για έναν «μεγάλο χωρισμό». Γιατί πιστεύεις ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο;

Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X