Show Biz

Μπισμπίκης: Η πρώτη φωτογραφία με την Δέσποινα μετά την περιπέτεια υγείας του

Μπισμπίκης: Η πρώτη φωτογραφία με την Δέσποινα μετά την περιπέτεια υγείας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη αναστάτωσε τόσο τον ίδιο όσο και την Δέσποινα Βανδή. Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις υπεβλήθη ο Βασίλης Μπισμπίκης έπειτα από διπλό έμφραγμα που υπέστη και τον οδήγησε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Το βράδυ του Σαββάτου 9/3 ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσέ την πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του με την Δέσποινα Βανδή.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο ενώ ο ηθοποιός γράφει: «Σε αγαπώ».

Όλο αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ενώ όσοι την είδαν τη Δευτέρα στο νοσοκομείο λένε ότι η τραγουδίστρια έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχη.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκλώνης λίγο μετά την έναρξη του J2US έστειλε μέσω της Δέσποινας Βανδής τα περαστικά του στον Βασίλη Μπισμπίκη, για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο ηθοποιός.

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης με τη Δέσποινα να του απαντά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε τα περαστικά και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό: «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», είπε στην Δέσποινα Βανδή ο παρουσιαστή του J2US.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X