Show Biz

Βανδή: Φωτογραφίζεται με τον Μπισμπίκη μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας του

Βανδή: Φωτογραφίζεται με τον Μπισμπίκη μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, ενώ πρόσφατα απέδειξαν ότι στα δύσκολα παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έχουν βρει το μυστικό της απόλυτης ευτυχίας, με το χαμόγελό τους να μαρτυρά πολλά…
Το ζευγάρι πέρασε την Καθαρά Δευτέρα μαζί, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει κοινό τους στιγμιότυπο στα social media. «Καλή Σαρακοστή αγαπημένοι μου!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με νέο hair look-κοντό καρέ ενώ ο ηθοποιός φαίνεται να έχει χάσει κιλά.

Πρόκειται για την πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την περιπέτεια με την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ ακολούθησαν δύο χειρουργεία για την τοποθέτηση στεντ. Πλέον, έχουν αφήσει τα δύσκολα πίσω τους και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Δέσποινα Βανδή – Ο μεγάλος έρωτας με τον ηθοποιό

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα», έχει δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

«Υπήρχε ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε», έχει πει για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X