Show Biz

Μπλέικ Λάιβλι: Αποκαλύπτει το μυστικό για την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Μπλέικ Λάιβλι: Αποκαλύπτει το μυστικό για την καλλίγραμμη σιλουέτα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μπλέικ Λάιβλι έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την ταινία “Ένα μπλου τζιν για τέσσερις”, ενώ ευρέως γνωστή έγινε όταν υποδύθηκε το ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl.

Στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern ο έρωτας της “χτύπησε την πόρτα” γιατί εκεί γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, με τον οποίο απέκτησαν δύο πανέμορφα παιδάκια.

Η Μπλέικ Λάιβλι έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δυσκολία που αντιμετώπισε να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, τα οποία κατάφερε να χάσει με σκληρή προσπάθεια.

https://www.instagram.com/p/BsftoRtAAuI/?utm_source=ig_embed

Η γυμναστική που ακολουθεί

Η 31χρονη ηθοποιός όπως λέει γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, αφήνοντας μία ημέρα κενή για να ξεκουραστεί το σώμα της. Η προπόνηση φυσικά ξεκινάει με καλό ζέσταμα για να αποφύγει τους τραυματισμούς.

https://www.instagram.com/p/BfGrZfxg5sW/?utm_source=ig_web_copy_link

Για το άνω μέρος του σώματός της, εκτελεί 3-4 ασκήσεις που στοχεύουν στους ώμους και τα χέρια, τις οποίες επαναλαμβάνει 3-4 φορές,ενώ ολοκληρώνει την προπόνησή της με 20-30 λεπτά αερόβιας άσκησης.

Για να τονώσει και να ενδυναμώσει το κάτω μέρος του σώματός της, η Λάιβλι κάνει 3-4 ασκήσεις, όπως τα καθίσματα, για 3-4 γύρους με 10 επαναλήψεις ο καθένας, ολοκληρώνοντας πάλι με αερόβια άσκηση.

Την ημέρα που δε γυμνάζεται πηγαίνει βόλτες με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Τι διατροφή ακολουθεί

Η Λάιβλι καταναλώνει πρωτεΐνη, λίπη και πολλά λαχανικά, μισή ώρα περίπου πριν ξεκινήσει την προπόνησή της.

Δίνει τεράστια σημασία στο ποιοτικό φαγητό, ενώ είναι κατά στον περιορισμό των θερμίδων και τις ακραίες δίαιτες χωρίς υδατάνθρακες.

Σε κάθε γεύμα της συνδυάζει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λαχανικά, αποφεύγοντας όμως τα fast food.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X