Show Biz

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip (pics&vids)

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip (pics&vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα Πέμπτης 2/9 στις 02:30 στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής .

Ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Mad Clip

Για τον απεγκλωβισμό του 34χρονου χρειάστηκαν περισσότερες από 2 ώρες, με τη συνδρομή 14 πυροσβεστών με 4 οχήματα, σύμφωνα με το Mega.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Σε γάμο, λίγες ώρες πριν το μοιραίο

Τα τελευταία story που ανέβασε στο instagram ο Mad Clip, ήταν το βράδυ της Τετάρτης από το γάμο του Γιώργου Μπενουδάκη.

Στο γάμο ήταν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας. Ο Γιώγος Μπενουδάκης ήταν ο σκηνoθέτης του τελευταίου video clip του Mad Clip, για το τραγούδι «Mporei» που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Παναγιώτης «Πίτερ» Αναστασόπουλος, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987, ήταν γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MadClip (Money and Drugs Can’t live in poverty) ο Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ  ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Ξεκίνησε την καριέρα του με κομμάτια τράπ με μεγάλη πρώτη του επιτυχία του MAMA.

H ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Το τροχαίο έλαβε χώρα μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν ο Mad Clip επέστρεφε από γάμο αγαπημένων του συνεργατών από την δισκογραφική του εταιρία. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στο σημείο επιχείρησαν 12 άτομα για να καταφέρουν για τουλάχιστον δύο ώρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ να απεγκλωβίσουν τον ράπερ.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε το μήνυμα της πυροσβεστικής.

 Θρήνος στο Twitter:

Πρώτο trend είναι ήδη από τα ξημερώματα στο Twitter, το όνομα του Mad Clip. Πλήθος ανθρώπων αποχαιρετά τον Mad Clip ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη showbiz.

To κύμα αγάπης για τον 34χρονο έχει ξεκινήσει να σαρώνει τα social media, με σχόλια κάτω από τα τραγούδια του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πήτερ έφυγε από τη ζωή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X