Show Biz

Ο Αλ Πατσίνο χώρισε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του – Τον πάει στα δικαστήρια η 29χρονη πρώην του [videos]

Ο Αλ Πατσίνο χώρισε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του – Τον πάει στα δικαστήρια η 29χρονη πρώην του [videos]
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ιδιωτική ζωή του 83χρονου πλέον Αλ Πατσίνο, ενός εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του στο Χόλυγουντ, ξανάρχεται στο προσκήνιο, τρεις μήνες αφότου είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση ότι έγινε για τέταρτη φορά πατέρας με την 29χρονη σύντροφό του Νουρ Αλφαλάχ.

Μετά την εγκυμοσύνη που αρχικά δεν πίστευε και, τρεις μήνες μετά την γέννηση του γιού του, ο Αλ Πατσίνο χώρισε και, μάλιστα, η Νουρ προσέφυγε στα δικαστήρια για να διεκδικήσει τα δικαιώματά της ίδιας και του παιδιού τους.

 

Συγκεκριμένα, η  PageSix επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του, αποκαλύπτει ότι η 29χρονη πρώην σύντροφος του Πατσίνο, υπέβαλε αίτηση για πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους.

Η Νουρ κατέθεσε αίτηση για τον καθορισμό της γονικής σχέσης με τον θρυλικό ηθοποιό στο Λος Άντζελες χθες Τετάρτη, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται η Page Six.

Η διαδικασία αυτή της κατάθεσης αιτήματος χρησιμοποιείται συχνά από ανύπαντρα ζευγάρια με παιδιά για να καθορίσουν την επιμέλεια των παιδιών, τις επισκέψεις και την υποστήριξη των παιδιών.

Παρά το γεγονός ότι η Νουρ ζητεί τη φυσική επιμέλεια, είναι πρόθυμη να δώσει δικαιώματα «εύλογης επίσκεψης» στον 83χρονο Πατσίνο και ζήτησε να μοιραστεί τη νόμιμη επιμέλεια, κάτι που θα δίνει στον πατέρα λόγο σε σημαντικές αποφάσεις όπως το σχολείο και η ιατρική περίθαλψη.

Ζητά επίσης από τον ηθοποιό  να πληρώσει τα δικαστικές έξοδά της και οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες που σχετίζονται με την δικαστική διαδικασία.

Ο Νουρ στην αίτησή της έχει συμπεριλάβει επίσης ένα αντίγραφο υπογεγραμμένης «εθελοντικής δήλωσης πατρότητας», που αποδεικνύει ότι ο Αλ Πατσίνο είναι ο βιολογικός πατέρας του τριών μηνών Ρομάν Αλφαλάχ Πατσίνο.

Δεν το πίστευε – ζήτησε τεστ πατρότητας

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί –  το τέταρτο του Πατσίνο – στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Κι ενώ πηγές δήλωναν εκείνη την εποχή στο TMZ πως το ζευγάρι ήταν εκστασιασμένο, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να απαίτησε ένα τεστ πατρότητας όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

  • Πηγές είχαν πει στην Daily Mail  πως ο Αλ ήταν «σοκαρισμένος» και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αφήσει κάποια έγκυο, λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί στειρότητα.

Στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μόλις δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους. Ωστόσο, μόλις τα πράγματα τακτοποιήθηκαν, ο Αλ Πατσίνο έδειχνε ενθουσιασμένος που μεγάλωνε την οικογένειά του, αποκαλώντας την εγκυμοσύνη «ξεχωριστή».

«Είναι πολύ ιδιαίτερο» δήλωσε τότε στην Daily Mail. «Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά. Αλλά αυτό που έρχεται αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ξεχωριστό».

Τους μήνες που ακολούθησαν την γέννηση του Ρομάν, ο Αλ και η Νουρ εθεάθησαν σε πολλά ραντεβού για δείπνο, με τελευταία φορά  στις αρχές Αυγούστου.

 

Το ειδύλλιο του Αλ και της Νουρ έγινε γνωστό το 2022, όταν η PageSix αποκάλυψε ότι άρχισαν να βγαίνουν κρυφά δύο χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

«Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», είχε πει άτομο που γνώριζε τη σχέση τους.  «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Το ίδιο αυτό άτομο είχε προσθέσει τότε ότι η Νουρ, η οποία στο παρελθόν είχε σχέση με τον   frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Νίκολας Μπέργκρουιν, «συνήθως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους»….

Με πληροφορίες από PageSix

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X