Show Biz

Ο ηθοποιός Άλαν Άλντα αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον: Το δημόσιο μήνυμα που συγκινεί

Ο ηθοποιός Άλαν Άλντα αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον: Το δημόσιο μήνυμα που συγκινεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Άλαν Άλντα παραδέχτηκε δημόσια το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει προκαλώντας αίσθηση. Η νόσος Πάρκινσον τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όπως φαίνεται και ο 82χρονος αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις…

Αναλυτικά, εξομολογήθηκε δημόσια πως έμαθε πως πάσχει από την εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος πριν από τριάμισι χρόνια.

“Αποφάσισα να αποκαλύψω ότι πάσχω από την ασθένεια του Πάρκινσον προκειμένου να ενθαρρύνω και άλλους να δράσουν. Η διάγνωση έγινε πριν από τριάμισι χρόνια, αλλά η ζωή μου είναι γεμάτη. Παίζω σε ταινίες, πραγματοποιώ ομιλίες, κάνω το podcast μου. Αν λάβετε μία τέτοια διάγνωση, συνεχίστε να προχωράτε!”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter, ενώ δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει ζογκλερικά.

“Κάνω μαθήματα μποξ τρεις φορές την εβδομάδα, παίζω τένις δύο φορές την εβδομάδα και παίρνω ένα χάπι, όλα όσα συστήνει ο γιατρός. Και δεν παθαίνω άνοια. Τουλάχιστον όχι πιο γρήγορα από ό,τι πριν. Ίσως θα έπρεπε να το επαναλάβω. Πραγματικά, είμαι καλά”, πρόσθεσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X